Μάχη για το Κυνήγι & το Ψάρεμα, από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ μετά την τηλεδιάσκεψη με την ΚΣΕ … Ανακοίνωση της ΝΔ


21/01/2021

Πολιτικές εντάσεις προκάλεσε η τηλεδιάσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα με την Κυνηγετική Συνομοσπονδία, μετά τις ανακοινώσεις και τις δηλώσεις του κ.Τσίπρα για την “απελευθέρωση” του κυνηγίου και του ψαρέματος η ΝΔ έβγαλε την κάτωθι ανακοίνωση:

Για «κυνήγι εκλογικών θηραμάτων και ψάρεμα σε θολά νερά» κατηγορεί τον κ. Τσίπρα σε σχόλιο της η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το ΔΣ της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας και τους προέδρους των κυνηγετικών ομοσπονδιών.

Δεν υπάρχει αίτημα που δεν το υιοθετεί
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η αναζήτηση πεδίων αντιπολίτευσης, φαίνεται πως δίνει στον κ. Τσίπρα την ευκαιρία επαφής με άγνωστες σε αυτόν μέχρι τώρα, κοινωνικές ομάδες. Σήμερα λοιπόν με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, πληροφορηθήκαμε ότι είχε συνάντηση με το ΔΣ της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας και τους προέδρους των κυνηγετικών ομοσπονδιών, στους οποίους φυσικά, όπως και σε όλους με τους οποίους συναντάται, είπε ότι βρίσκεται στο πλευρό τους. Απολύτως αναμενόμενο.

»Δεν υπάρχει αίτημα που δεν το υιοθετεί. Από τη μια τάσσεται υπέρ του ανοίγματος του κυνηγιού και του ψαρέματος, αγνοώντας τις εισηγήσεις των ειδικών κι από την άλλη κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν λαμβάνει επαρκή μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.

»Με τους οικολόγους φοράει δήθεν πράσινο κοστούμι, (ξεθωριασμένο λόγω της θέσης του ΣΥΡΙΖΑ κατά της απολιγνιτοποίησης) με τους κυνηγούς κρατάει στο χέρι καραμπίνα. Αυτό δεν λέγεται σοβαρή αντιπολίτευση αλλά κυνήγι εκλογικών θηραμάτων και ψάρεμα σε θολά νερά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ