Τα “μαζεύει” ο βουλευτής της ΝΔ κ. Σιμόπουλος μετά την κατακραυγή χιλιάδων κυνηγών και ψαράδων… με νέα δήλωση του


17/01/2021

Μετά την γενική κατακραυγή από χιλιάδες κυνηγούς και ψαράδες για τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, πως το κυνήγι και το ψάρεμα δεν ανοίγουν γιατί δεν προσφέρουν τίποτα στην οικονομία, με σημερνή του δήλωση – κείμενο στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο βουλευτής της ΝΔ κ. Σιμόπουλος έκανε μια προσπάθεια να ανασκευάσει τις δηλώσεις του…

η ανακοίνωση του κ. Στράτου Σιμόπουλου αναφέρει:

“ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ Η ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ
Κατά τη χθεσινή μου συμμετοχή στην εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο» ανέφερα επί λέξει «Το κυνήγι σε τελική ανάλυση δεν προσφέρει τίποτα στο λιανεμπόριο».
Ουσιαστικά η παρέμβαση μου αυτή ήταν συγκριτική με όλο το λιανεμπόριο και την επίδραση που έχει στο συνολικό ΑΕΠ της χώρας.
Δυστυχώς, η διατύπωση δεν ήταν σωστή και προκάλεσε πλήθος δικαιολογημένων αρνητικών σχολίων.
Δεν υποβαθμίζω καθόλου τη συμμετοχή στο ΑΕΠ της χώρας του λιανεμπορίου του προερχόμενου από το κυνήγι. Ενημερώθηκα, μάλιστα, από φίλους ότι ο σχετικός ετήσιος τζίρος ξεπερνά το 1,5 δις ευρώ.
Πιστεύω, ότι η κυβέρνηση σε συνδυασμό με τις εισηγήσεις της επιτροπής των λοιμωξιολόγων θα εξετάσει άμεσα τη δυνατότητα να επιτραπεί το κυνήγι και το ερασιτεχνικό ψάρεμα σε όλη τη χώρα.
Συνεχίζω να συνεργάζομαι με τους κυνηγετικούς συλλόγους, ειδικά της Θεσσαλονίκης, με στόχο να προωθώ ορισμένα δίκαια αιτήματά τους.”

Δείτε τις χθεσινές δηλώσεις του βουλευτή στην ΕΡΤ:

Δηλώσεις κ. Σιμόπουλου στην ΕΡΤ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ