Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με την ΚΣΕ


21/01/2021

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τους Κοινοβουλευτικούς Εκπροσώπους Θανάση Παφίλη και Νίκο Καραθανασόπουλο συναντήθηκε, σήμερα, με το Προεδρείο της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας. Συμμετείχαν, επίσης, με τηλεδιάσκεψη και οι Πρόεδροι των Ομοσπονδιών Μακεδονίας – Θράκης, Θεσσαλίας, Κρήτης και Δωδεκανήσου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως: «Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημερώθηκε για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κυνηγοί και οι συλλογικοί τους φορείς, τα οποία οξύνθηκαν και λόγω της απαγόρευσης του κυνηγιού, με πρόσχημα την πανδημία.

Το ΚΚΕ τόνισε στους εκπροσώπους της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας ότι θεωρεί ακατανόητη την κυβερνητική απόφαση για απαγόρευση της κυνηγετικής δραστηριότητας και του ψαρέματος, από τη στιγμή που και οι ίδιοι οι επιδημιολόγοι δε θεωρούν ότι η συγκεκριμένη δραστηριότητα μπορεί να αποτελέσει πηγή μετάδοσης του ιού. Τόνισε ότι, όπως και στο παρελθόν, θα ζητήσει ξανά από την κυβέρνηση την άρση της απαγόρευσης, με την τήρηση όλων των επιστημονικών πρωτοκόλλων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ