Ο Γιώργος Αμυράς ανέλαβε ως Υφυπουργός Προστασίας Περιβάλλοντος και υπεύθυνος για τη θήρα…


05/01/2021

Ο Γιώργος Αμυράς, αναλαμβάνει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και δημοσιεύματα, τελικά ως Υφυπουργός Προστασίας του Περιβάλλοντος και υπεύθυνος για τα δάση και τη θήρα, με ταυτόχρονη μετακίνηση… του μέχρι πρότινος υπευθύνου Υφυπουργού κ. Ταγαρά, σε υπεύθυνο Χωροταξίας και Αστικού περιβάλλοντος.
Γρίφος για έμπειρους λύτες το νέο σχήμα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, με Υπουργό τον κ. Κώστα Σκρέκα που στο παρελθόν έχει εκφράσει πολλάκις την εκτίμηση του στην κυνηγετική οικογένεια και στο έργο της για το Περιβάλλον και Υφυπουργό υπεύθυνο για τη θήρα, πιθανότατα, τον κ. Γιώργο Αμυρά με όχι και τόσο φιλοκυνηγετικές θέσεις στο πρόσφατο παρελθόν.
Σε λίγες μέρες, πιθανόν και αύριο, θα γνωρίζουμε με λεπτομέρειες τις ακριβείς αρμοδιότητες που θα αναλάβει ο Υπουργός και οι νέοι Υφυπουργοί και θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα και για μέλλον του κυνηγίου που η φετινή χρονιά ήταν ίσως η χειρότερη των τελευταίων δεκαετιών.
Ας ευχηθούμε σε όλους κάθε επιτυχία στο έργο τους και ας ελπίσουμε πως δε θα βρεθούμε για ακόμη μια φορά προ δυσάρεστων εκπλήξεων, και στη θέση να πρέπει να υπερασπιστούμε και να αποδεικνύουμε για ακόμη μια φορά τα αυτονόητα.

Η νέα σύνθεση του Υπουργείου Περιβάλλοντος σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα είναι η ακόλουθη:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΚΡΕΚΑΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΥΡΑΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ: ΝΙΚΟΣ ΤΑΓΑΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ