Άλλος κάνει κουμάντο τελικά … Πλήρης απαξίωση των κυνηγών – Καμία αναφορά από Πέτσα – Γεωργιάδη για Κυνήγι & Ψάρεμα


11/12/2020

Πλήρης απαξίωση των κυνηγών – Καμία αναφορά από Πέτσα – Γεωργιάδη παρά τις πρωινές δηλώσεις του Υπουργού στον ΑΝΤ1, όπου απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το κυνήγι και το ψάρεμα ανέφερε “θα τα μάθετε όλα στην ενημέρωση των 11”.
Καθ΄όλη τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης από τον Υφυπουργό και κυβερνητικό εκπρόσωπο αλλά και τον Υπουργό ανάπτυξης δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά στην κυνηγετική δραστηριότητα αλλά ούτε και στο ψάρεμα … αποδεικνύοντας πως η απαγόρευση είναι πιθανών καθαρά πολιτική απόφαση και πως άλλος οι άλλοι κάνουν τελικά κουμάντο και όχι οι εκλεγμένοι από τους ψηφοφόρους βουλευτές και Υπουργούς, που εδώ και πολλές μέρες και από όλους τους πολιτικούς χώρους έχουν εκφράσει τις αντιρρήσεις τους.
Αν δεν υπάρξει καμία αναφορά “έκπληξη” και στην απογευματινή ενημέρωση από τον Υφ. Πολιτικής Προστασίας Χαρδαλιά, σε κάποια πιθανή εξειδίκευση των νέων μέτρων πλην αυτής του εμπορίου που αναλύθηκε το πρωί, ουσιαστικά μιλάμε για οριστική παύση της κυνηγετικής δραστηριότητας.
Και αυτό γιατί και να ανοίξει στις 7 Ιανουαρίου, Αγριογούρουνο, λαγός, υδρόβια και πέρδικα ουσιαστικά φτάνουν στη λήξη τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ