Ανακύκλωση άδειων φυσιγγίων απο τον Κ.Σ Χίου


02/10/2019

Για άλλη μια χρονιά ο Κυνηγετικός Σύλλογος θα πραγματοποιήσει ανακύκλωση φυσιγγίων δίνοντας μάλιστα ως δώρο στα μέλη του για κάθε 1000 άδεια φυσίγγια, ένα πακέτο φυσίγγια.
Ανακοίνωση:
Όπως ήδη έχουμε καθιερώσει τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος ο σύλλογός μας θα ξεκινήσει την συγκέντρωση άδειων φυσιγγίων με σκοπό να τα προωθήσει μέσω του Δήμου Χίου για ανακύκλωση.
Καλούμε λοιπόν τα μέλη μας να συμμετέχουν σε αυτή τη δράση του συλλόγου ώστε να καθαρίσουμε από άδειους κάλυκες όσα περισσότερα κυνηγοτόπια μπορούμε. Για αυτό σε λίγες ημέρες που θα ξεκινήσει το κυνήγι των μεταναστευτικών πουλιών του φθινοπώρου, καλό θα ήταν να έχουμε μαζί μας μια σακούλα και να μαζεύουμε τα άδεια φυσίγγια τα οποία θα συγκεντρώνονται στα γραφεία του Συλλόγου.
Για κάθε 1.000 άδεια φυσίγγια θα δίνεται ως ανταμοιβή ένα πακέτο φυσίγγια. Η προσφορά αυτή θα συνεχιστεί έως την κάλυψη του ποσού που έχει ψηφιστεί από το Διοικητικό μας Συμβούλιο.
Ο στόχος μας και φέτος είναι να μαζέψουμε πάνω από 100.000 χιλιάδες άδεια φυσίγγια. Τις δυο προηγούμενες χρονιές καταφέραμε να μαζέψουμε συνολικά με τη βοήθειά σας περίπου 276.000 άδεια φυσίγγια.
Τέλος παρακαλούμε όλα τα μέλη μας να μαζεύουν και τα σκουπίδια από τα κυνηγοτόπια (ποτήρια καφέ, συσκευασίες φαγητού, κ.λπ.). Ας βάλουμε όλοι μας σαν στόχο να αφήνουμε το κυνηγότοπο όπως τον βρήκαμε.
Μην ξεχνάτε ποτέ: «Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ»
Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Μεννής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ