Φωτογραφίες με τις “βίλες” στον Έβρο κατέθεσε στη Βουλή ο Λοβέρδος


14/03/2020

«Γύρισα όλη την περιοχή και έχω προσωπική άποψη. Πρόκειται για απλά παραπήγματα» όπως είπε…
Φωτογραφικό υλικό από την περιοδεία που πραγματοποίησε στον ακριτικό Έβρο κατέθεσε πριν από λίγη ώρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝ.ΑΛ., Ανδρέας Λοβέρδος κατά τη διάρκεια συζήτησης νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης. Σε αυτές, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, εμφανίζονται οι περιβόητες βίλες που έχουν στηθεί στις ελληνικές όχθες του ποταμού, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά απλά παραπήγματα.
Η κατάθεση του σχετικού υλικό έγινε από τον βουλευτή της ελάσσονος αντιπολίτευσης προκειμένου να απαντήσει στα fake news των τελευταίων ημερών που αναφέρουν ότι πολίτες της περιοχής βοηθούν το στρατό και την αστυνομία μόνο και μόνο για να… προστατεύσουν τις βίλες τους. «Ακούστηκε για τύπους που πήγαν να βοηθήσουν και είναι κάτοχοι πλούσιων βιλών που πρέπει να προστατευτούν και γι’ αυτό πήγαν να βοηθήσουν. Εγώ γύρισα από διήμερη περιοδεία όπου έκανα και μια τελευταία βόλτα με ψαρόβαρκα.


Αυτά είναι οι βίλες και τα σκάφη; Καταθέτω τις φωτογραφίες στη Βουλή. Ντράπηκα για αυτά που λέγονται. Έκανα φωτογράφηση και τα καταθέτω στη Βουλή. Δεν χρειάζεται να μιλάμε για πράγματα που δεν ξέρουμε όταν ο Ερντογάν ψάχνει για fake news. Ντράπηκα γι’ αυτά που ακούστηκαν σε βάρος συμπολιτών μου. Στα fake news αυτών που προσπαθούν με τον ασύμμετρο με μορφές υβριδικού πολέμου πόλεμο δεν βοηθάμε ούτε με τέτοιες αναφορές ούτε ως αυτόκλητοι σωτήρες που πήραμε τα όπλα» δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.
Κάλεσε δε τα κόμματα να κινηθούν ενωτικά έναντι της πολιτικής του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και τόνισε πως «οι άνθρωποι μας παλεύουν για να κρατήσουν τα σύνορά μας όπως πρέπει να είναι. Πρέπει να χτυπάς την πόρτα και όχι να καταστρέφεις τις γραμμές άμυνας».
Πηγή:https://www.evros24.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ