Άνανδρη επίθεση 25 ατόμων εναντίον θηροφύλακα στο Ληξούρι


01/05/2020

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου καταγγέλλει άνανδρη επίθεση εναντίον θηροφύλακα από ομάδα 25 ατόμων!
Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ομάδα λαθροθήρων έστησαν μπλόκο σε Ομοσπονδιακό Θηροφύλακα, ο οποίος βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία στην Κεφαλλονιά και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Ληξουρίου.
Η ομάδα των 25 άτομων, έστησε μπλόκο στον θηροφύλακα με σκοπό να τον εκφοβίσουν και να συνεχίσουν να κυνηγούν παράνομα τρυγόνια.
Το φραστικό επεισόδιο γρήγορα πήρε διαστάσεις και χάρη στην ψυχραιμία του θηροφύλακα αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
O Ομοσπονδιακός θηροφύλακας, σύμφωνα με πληροφορίες έχει αναγνωρίσει τους περισσότερους από όσους ενεπλάκησαν στο επεισόδιο και η υπόθεση πήρε ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης και έχει υπάρξει παρέμβαση του εισαγγελέα.
Δυστυχώς η παράνομη θήρα των τρυγονιών αυτή την εποχή στο Ιόνιο μας έχει απασχολήσει πολλές φορές και κάποια στιγμή θα πρέπει τα πράγματα να μπούνε οριστικά στη θέση τους.

Για το επεισόδιο που έχει καταδικάσει ολόκληρη η κυνηγετική οικογένεια η Γ ΚΟΠ εξέδωσε ανακοίνωση.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου καταδικάζει απερίφραστα την άνανδρη και απρόκλητη οργανωμένη επίθεση και απόπειρα πρόκλησης σωματικών βλαβών έως και πρόκληση κινδύνου ζωής από ομάδα 20-25 ατόμων εναντίον του Ομοσπονδιακού Θηροφύλακά της στο Ληξούρι της Κεφαλονιάς.
Με πρωταρχικό σκοπό την διασφάλιση της ακεραιότητας των υπαλλήλων της αλλά και του έργου και της απρόσκοπτης λειτουργίας της θηροφυλακής η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου κάνει σαφές ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες προκειμένου τέτοιου είδους ανήθικες, άνανδρες και δολοφονικές συμπεριφορές να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ