Απάντηση από τον 3ο Κ.Σ. Αθηνών στους “Αντισπισιστές” για την επίθεση στο εντευκτήριο του συλλόγου


07/01/2021

«Να πληροφορήσουμε αυτά τα άνανδρα & αξιολύπητα, πιθανώς ανθρωπόμορφα όντα, που αυτοαποκαλούνται “αγρίμια”….ότι το κυνήγι δεν είναι μια οπισθοδρομική βαρβαρότητα, ούτε μια εκδήλωση φονικού ενστίκτου.

Όλα αυτά που περιγράφουν στο εμετικό τους αντικυνηγετικό παραλήρημα είναι ανυπόστατα, ψευδή και καταδεικνύουν αφενός την ασχετοσύνη που τους διακατέχει για το θέμα κι αφετέρου το απύθμενο μίσος τους για τον άνθρωπο, λόγω της δικής τους ανύπαρκτης υπόστασης…..άλλωστε η προκλητικότητα είναι ο μόνος τρόπος που έχουν οι ανύπαρκτοι “άνθρωποι” για να κάνουν αισθητή την παρουσία τους !!

Μάθετε λοιπόν κακόμοιροι “επαναστάτες” του καναπέ, ότι το κυνήγι είναι μια αρχέγονη δραστηριότητα που ενώνει τον άνθρωπο με τη φύση και την άγρια ζωή, είναι τρόπος ζωής, παράδοση, φυσική αξία και κληρονομιά.

Όπου υπάρχει κυνήγι, υπάρχει δάσος και φυσικό τοπίο, υπάρχει καθαρό νερό και αμόλυντος αέρας, υπάρχει «πράσινο» και γαλάζιος ουρανός, υπάρχει αληθινή φιλία και συντροφικότητα, υπάρχουν άγραφοι νόμοι και κανόνες……δεν υπάρχει τσιμέντο, ούτε πρόκειται να γίνει τσιμέντο, δεν υπάρχουν χώροι αποβλήτων, δεν υπάρχει νέφος και μόλυνση, αλλά κυρίως δεν υπάρχουν σιχαμεροί μισάνθρωποι που για να έχουν λόγω ύπαρξης καταστρέφουν περιουσίες συνανθρώπων μας!!

Οι Κυνηγοί, κυνηγούν για να βρεθούν στη φύση, να θηρεύσουν μερικά θηράματα και να τα απολαύσουν, παρέα με φίλους και εχθρούς. Αν και στο κυνήγι δεν υπάρχουν εχθροί…..

Εχθροί είναι μόνο αυτοί που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να κατανοήσουν ακόμη τον προορισμό των έλλογων και των άλογων όντων…..είναι αυτοί που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τις φυσικές αξίες, τις κοινωνικές αξίες και τις παραδόσεις….είναι αυτοί που τους δείχνεις το φεγγάρι και επιμένουν να κοιτούν το δάκτυλο !!

Τέλος να σας πληροφορήσουμε ότι οι “πατροπαράδοτοι σφάχτες” αφενός πληρώνουν κάθε χρόνο για έκδοση αδείας κάποια εκατομμύρια ευρώ, με τα οποία πληρώνουν οι ίδιοι και τη Θηροφυλακή, κι αφετέρου συνεισφέρουν συνολικά ετησίως 1.240.000.000 ευρώ στην Εθνική οικονομία (όπλα, φυσίγγια, καύσιμα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, ρουχισμός, υπόδηση κλπ).

Αν αυτό το ποσό το μαζέψετε εσείς και οι υπόλοιποι του εμετικού σιναφιού σας, κι αν αποφασίσετε να μην κρύβεστε στα σκοτάδια, τότε σας περιμένουμε να συζητήσουμε για τη φύση και για το κυνήγι, μέχρι τότε οι απόψεις σας μας είναι παντελώς αδιάφορες, όπως παντελώς αδιάφορους μας αφήνουν και οι γελοίες “επαναστατικές” σας ενέργειες!!»

Από το Δ.Σ. του 3ου Κ.Σ.Α

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ