Νέος τραυματισμός κυνηγού….


27/09/2019

Δυστυχώς ούτε και η φετινή χρονιά ξεκίνησε αναίμακτα… Το συμβάν συνέβει πάλι σε κυνήγι αγριόχοιρου παρά τις συνεχείς επισημάνσεις εδώ και χρόνια για τη λήψη αυστηρών μέτρων ασφαλείας από τους κυνηγούς αλλά και από τους αρχηγούς τω ομάδων. Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο 53 χρονος κυνηγός, τον οποίο πέρασε για αγριογούρουνο ένας 67χρονος φίλος του με τον οποίο είχαν πάει για κυνήγι σε μια αγροτική περιοχή της Άρτας και τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον, ευτυχώς χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του!

Το νέο κυνηγετικό ατύχημα που λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία, συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης σε δασική περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Φωτεινού και Άνω Πέτρας, όπου η παρέα των κυνηγών είχε πάει για κυνήγι αγριογούρουνων. Οι δύο άντρες απομακρύνθηκαν κάποια στιγμή από τα καρτερία τους και το κακό δεν άργησε να συμβεί..

Οι συνάδελφοι κυνηγοί που έτρεξαν κοντά του διαπίστωσαν ότι είχε τραυματιστεί στον ώμο και τον θώρακα. Αμέσως τον μετέφεραν στο νοσοκομείο της Άρτας, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του διακομίστηκε σε νοσοκομείο της Πάτρας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον 67χρονο για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης από αμέλεια και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Πηγή: Πρώτο θέμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ