Εξόρμηση της ΚΣΕ στους δρόμους της Αθήνας για το νομοσχέδιο που επιβάλει την υποχρεωτική στείρωση


23/06/2021

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΜΕΛΟΣ: F.A.C.E.& C.I.C.

Αίσθηση προκάλεσε χθες στους δρόμους της Αθήνας η διανομή φυλλαδίων που έκαναν οργανωμένα συνεργεία της ΚΣΕ, πληροφορώντας το ευρύ κοινό για το νομοσχέδιο που επιβάλει την υποχρεωτική στείρωση σε όλα τα δεσποζόμενα ζώα.
Με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Συνομοσπονδίας κ. Γ. Αραμπατζή και τον Γενικό Γραμματέα κ. Φ. Τρακάκη, τα συνεργεία επικεντρώθηκαν στους πιο εμπορικούς δρόμους της Αθήνας, την είσοδο του μετρό στην Πλατεία Συντάγματος και τον χώρο έξω από τη Βουλή, ενώ ανάλογες εξορμήσεις από εθελοντές κυνηγούς και προσωπικό της ΚΣΕ θα πραγματοποιηθούν και τις επόμενες ημέρες σε άλλα κεντρικά σημεία της Πρωτεύουσας.

Σύντομο, λιτό και απόλυτα επεξηγηματικό, το φυλλάδιο της ΚΣΕ έγινε δεκτό με έκπληξη από τους πολίτες, επιβεβαιώνοντας ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι εν πολλοίς απληροφόρητο για το νομοσχέδιο και τις δρακόντειες διατάξεις του, οι οποίες αφορούν όλους τους σκύλους στο σύνολό τους, και όχι μόνο τους κυνηγετικούς…
Ενδεικτικό είναι ότι πολλοί από τους πολίτες ζητούσαν στη συνέχεια διευκρινίσεις από τους εθελοντές που το διένειμαν, κάτι που ανάγκασε τον Πρόεδρο της ΚΣΕ σε συνεχείς διαλόγους τόσο με τους περαστικούς, όσο και με τουρίστες που – περίεργοι από το εξώφυλλο του φυλλαδίου – ζητούσαν να μάθουν περισσότερα για το νομοσχέδιο περί υποχρεωτικής στείρωσης όλων των κατοικίδιων ζώων, που προωθείται στη χώρα μας.
Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο ακριβώς φυλλάδιο έχει αποσταλεί σε χιλιάδες ανάτυπα σε όλες της Κυνηγετικές Ομοσπονδίες και πρωτοβάθμιους συλλόγους της χώρας, ώστε να διανεμηθεί παντού με ευθύνη των κατά τόπους Κυνηγετικών Οργανώσεων, κάτι που έχει, ήδη, γίνει σε πολλές μεγάλες πόλεις της χώρας.

Δείτε εδώ το VIDEO
VIDEO ΚΣΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Γ. ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΦΩΤ. ΤΡΑΚΑΚΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ