Συνάντηση του προέδρου της ΚΣΕ κ. Αραμπατζή με τον κ. Χατζηδάκη


27/09/2019

Συνάντηση για τη συνάντηση… ήταν ουσιαστικά η πρώτη, έστω και τυπική επαφή του προέδρου της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος κ. Αραμπατζή με τον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Κωστή Χατζηδάκη, που έγινε την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου.
Ουσιαστικά ήταν μια συνάντηση πρώτης γνωριμίας με απώτερο σκοπό από την πλευρά της Κυνηγητικής Συνομοσπονδίας μιας επόμενης πιο ουσιαστικής και εφ’ όλης της ύλης συνάντησης, με τον “ακριβοθώρητο” για την κυνηγετική οικογένεια, αρμόδιο Υπουργό.
Να θυμίσουμε πως οι κυνηγητικές οργανώσεις επιδιώκουν έντονα μια συνάντηση με τον κ. Χατζηδάκη από την ανάληψη των καθηκόντων του, όμως μέχρι προχθές δεν είχε επιτευχθεί.
Στην ολιγόλεπτη συνάντηση ζητήθηκε από τον πρόεδρο της ΚΣΕ άμεσο ραντεβού με τον Υπουργό για να συζητηθούν επείγοντα θέματα που αφορούν την κυνηγετική δραστηριότητα και την προστασία του περιβάλλοντος.
Ο φόρτος εργασίας του Υπουργού…κάτι που δεν εμπόδισε να συναντηθεί με εκπροσώπους γνωστών Μ.Κ.Ο αρκετές φορές, ήταν η επίσημη αιτιολογία της μη συνάντησης με τις Κυνηγετικές Οργανώσεις, μέχρι προχτές.
Ελπίζουμε πως ο Υπουργός θα βρει σύντομα χρόνο για να συναντηθεί με τους εκπροσώπους 200.000 συμπολιτών του και να ξεκινήσει μια ουσιαστική και εποικοδομητική συνεργασία, με μια “οικογένεια” που εδώ και πολλά χρόνια αποδεικνύει έμπρακτα τη συνεισφορά της στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς.
Κυβέρνηση για όλους τους Έλληνες είπαμε…
Τέλος να σημειώσουμε τη συμβολή για τη συνάντηση του Βουλευτή της ΝΔ κ. Σπύρου Τσιλιγγίρη και του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης.
Κάλλιο αργά …παρά ποτέ…που λέει και σοφός λαός μας…
Του Ανδρέα Καραγιάννη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ