Ημερίδα του Κυνηγετικού Συλλόγου Πύλης για την ορεινή-πεδινή πέρδικα


23/09/2019

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή, ολοκληρώθηκε η ενημερωτική ημερίδα-σεμινάριο που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πύλης στο Πολιτιστικό Κέντρο της περιοχής, με αντικείμενο συζήτησης την ορεινή-πεδινή πέρδικα.

Κεντρικός ομιλητής του σεμιναρίου ο κ. Νίκος Μάνιος – Δασολόγος-Περιβαλλοντολόγος και Πρ/μενος Γραφείου Θήρας του Δασαρχείου Τρικάλων, καθώς και επόπτης της ΕΚΠ Κόζιακα.

Ο κ. Μάνιος, κατά την ομιλία του, ανέπτυξε με εμπεριστατωμένο τρόπο διάφορες πτυχές που αφορούν στο συγκεκριμένο είδος της ορεινής πέρδικας, μεταδίδοντας πλήθος πληροφοριών σχετικά με τις διατροφικές συνήθειες, τόπο διαβίωσης, πληθυσμό, θνησιμότητα και βασικές αρχές διαχείρισής τους.

Σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο Δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας, ο πρόεδρος της Ζ’ ΚΟΘ κ. Βαγγ. Μπαλατσός ο Δασάρχης Τρικάλων κ. Χρ. Κουλουκούρας, ο Γραμματέας του ΟΚΑΔΕ & πρόεδρος του Κ.Σ. Πειραιά κ. Ηλ. Γιανναράς, ενώ παραβρέθηκαν ακόμη η Βουλευτής Τρικάλων Κατερίνα Παπακώστα, αρκετοί αιρετοί της περιοχής, όπως και εκπρόσωποι φορέων και άλλων συλλόγων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ