Πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΜΑΘ


28/05/2024

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Μάϊου 2024 στη Θεσσαλονίκη (Ξενοδοχείο Φιλίππειον) η Ετήσια Γενική Συνέλευση με αρχαιρεσίες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Μακεδονίας –Θράκης.
Παρευρέθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι και από τους 63 Κυνηγετικούς Συλλόγους, μέλη της ΚΟΜΑΘ.
Πριν από την έναρξη της Συνέλευσης βραβεύτηκαν από το Δ.Σ. ο Δασολόγος – Περιβαλλοντολόγος Θεοφάνης Καραμπατζάκης, επί σειρά ετών επιστημονικός συνεργάτης της ΚΟΜΑΘ και ο Ομοσπονδιακός Θηροφύλακας Νικόλαος Παπαδόπουλος για την πολυετή τους προσφορά, οι οποίοι πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκαν.

Εκ μέρους του απερχόμενου Δ.Σ. έγινε περιγραφή των πεπραγμένων με αναλυτική αναφορά στο έργο της Ομοσπονδίας, στο επιστημονικό έργο για την κατοχύρωση της κυνηγετικής δραστηριότητας, στο έργο της θηροφυλακής, για την κατανομή των δαπανών στις δράσεις που σχετίζονται με τα πεπραγμένα, ενώ έγινε συζήτηση για επιμέρους θέματα που απασχολούν τους Κυνηγετικούς Συλλόγους και τη θήρα,
Μετά από ψηφοφορία εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα μέλη της Συνέλευσης τα πεπραγμένα του απερχόμενου Δ.Σ., ο απολογισμός έτους 2023 και ο Προϋπολογισμός του 2024.
Κατόπιν ακολούθησε μυστική ψηφοφορία για την ανάδειξη των μελών του νέου Δ.Σ. Ψήφισαν και οι 64 εκπρόσωποι από όλους τους Κυνηγετικούς Συλλόγους και εκλέχθηκαν για το Διοικητικό Συμβούλιο οι κάτωθι:
Φραγγίδης Ιωάννης
Τσιώρας Ευάγγελος
Δημηρόπουλος Σωτήριος
Χαλβατζής Παναγιώτης
Καλαϊτζίδης Κωνσταντίνος
Γκατζάρας Νικόλαος
Τζίμας Αστέριος

Επίσης ως αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι εξής:
Μυλόπουλος Θεόφιλος
Σερραίος Λοϊζος
Πολυχρόνης Ιωάννης
Παντελάκης Δημήτριος
Τσιώμπρας Νικόλαος

Για την Ελεγκτική Επιτροπή της ΚΟΜΑΘ εκλέχθηκαν οι εξής:
Κόιος Νικόλαος
Γκροζούδης Καραφύλλης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ